Skip to main content
Een WordPress website

Wordpress is een perfecte optie als je zorgeloos online wilt gaan, en dat ook nog eens snel wilt doen.

Onderhoud is er, op het updaten van wat dingetjes na, nagenoeg niet. Het is open-source dus beveiligingsproblemen zijn altijd vliegensvlug opgelost en door plugins van 3e-partijen zijn mogelijkheden bijna eindeloos.

Ook houd je zelf een groot deel vrijheid in de hand, je kunt zelf berichten posten en teksten aanpassen, zonder dat daar de ontwikkelaar van de website aan van pas hoeft te komen.

Modernisering

Wordpress is ook een goede keuze als je al een website hebt (of nog niet en meteen goed wilt starten).

Het is het perfecte platform om nieuw leven te blazen in een oude website, met alle gemakken van dien, bekijk het voorbeeld hieronder maar eens.

Voor WordPress

Simpele website, niks dat de aandacht trekt. Onpersoonlijk en niet duidelijk wat het doel van de website is.

Na WordPress

Je aandacht wordt meteen getrokken, een agenda (rechts) om bezoekers meteen te informeren, en meteen uitleg over wie ze als vereniging zijn.

Zorgeloos online

Met een goede fundering bouw je het mooiste huis

Een huis is niks zonder zijn fundering, een team zo goed als de zwakste schakel en een auto gaat niet vooruit zonder een motor.

Filosofisch gezever terzijde, voor een website heb je een aantal dingetjes nodig wil je hem online krijgen. Hiernaast een overzichtje.

Het allermooiste is, dit regel ik allemaal voor je EN het zit ook nog eens in de prijs inbegrepen! (Oke oke, de maandelijks kosten zijn daarna wel voor jou)

Contacteer mij
Domeinnaam

Voor jouw website heb je een domeinnaam nodig, in de volksmond het webadres. Je mag zelf kiezen waar je deze domeinnaam aanschaft, zelf raad ik TransIP aan.
Lees meer over domeinnamen.

Visie

‘Ik wil een website’ is natuurlijk erg generiek. Er is enige mate van visie nodig, wat wil je met je website, hoe wil je dat hij eruit komt te zien, wat wil je erop zetten. Er zijn oneindig mogelijkheden en in de loop van de tijd kan dit allerlei vormen aannemen.

Webhosting

Jouw nieuwe domeinnaam moet natuurlijk ook ergens heenleiden, het is dan dus ook vereist dat jouw website ergens ‘gehost’ gaat worden. Ook hier raad ik TransIP ten zeerste aan. Lees meer over webhosting.

Geert-Jan Knapen

Last but not least, heb je mij nodig. Alles bovenstaand en meer kan ik in een handomdraai voor jouw opzetten, terwijl je zelf de touwtjes in handen houdt.
Ik hou niet van non-sense, maar wel van tevreden klanten, dus laten we snel contact hebben over hoe ik jou zorgeloos online kan krijgen!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.